Beoordelingen van China Palace Rheden

Recente recensies

5.0
Jeannet
6 december 2022

Bestelling thuis laten bezorgen. Was mooi op tijd. Kreeg een berichtje dat de bezorger onderweg was. Heel handig. Eten was heerlijk.

Carla
5 december 2022
Bertus
4 december 2022

Smullen!

Margriet
4 december 2022

Mooi op tijd en warm gebracht Loempia’s waren iets vetter dan normaal Maar verder was alles weer top

jjs
4 december 2022

warm , snelle levering

IJda Schroor
28 november 2022

het voor het eerst besteld bij jullie en het was ook klaar op de tijd dat ik er was zeer prettig

Roos
28 november 2022
Gerda
27 november 2022
Stephanie
26 november 2022
Geert
23 november 2022
Huisman
21 november 2022

Heerlijk eten goed van smaak en lekker knapperige babi pangang

D.
20 november 2022
Marga
20 november 2022

Het was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
20 november 2022

Was heerlijk, en keurig op tijd, super 👌👌

Jolanthe
19 november 2022
Hans
19 november 2022

We hadden een keuze menu. De kip ketjap was zo hard en uitgedroogd. Je zou zeggen te lang in de magnetron opgewarmd. Niet wat we gewend zijn.

Riet Bochoven
16 november 2022

Prima verzorgd het was heerlijk

Jrol
14 november 2022
Ineke c.
14 november 2022

Zoals altijd, snel geleverd, van perfecte kwaliteit. Wij hebben er weer heerlijk van gegeten, zelfs de visie gaf welgemeende complimenten!

Kim
14 november 2022

Helaas 40 minuten te laat (gewacht in de wachtkamer) , daarvoor gratis kroepoek meegekregen, dat is dan erg netjes. Voor 30 euro en 4 gerechten, had ik toch verwacht dat er 4 hele bakken bij zouden zitten, helaas 4 gehalveerde en samen in 1 bak, dit heb ik nog nergens anders meegemaakt. Dan vind ik de 30 euro toch wel enorm duur. Mijn favoriete kip in zwarte bonensaus, zat zoveel niet kloppende groentes in dat de smaak echt niet lekker was, ook zaten er misschien kleine 4 stukjes kip in, dit valt enorm tegen. De nasi en tomatensoep waren lekker. Veel vet bij de babi pangang en heel weinig saus. Voor wat we besteld hadden vond ik persoonlijk 13/16 euro meer toepasselijk bij wat wij hebben ontvangen dan 30 euro. Ook dat de mensen die daar eten van het buffet steeds langs je heen lopen tijdens het wachten op de afhaal, vind ik ook wel een gek idee.

Willeke
14 november 2022

Eten was smakelijk maar niet echt heel warm en dat terwijl ik meer dan 20 langer moest wachten dan de bevestiging aangaf dat mijn maaltijd zou klaarstaan. Ook weinig flexibiliteit getoond om bijgerechten aan te passen terwijl maaltijd duidelijk nog niet bereid was. Het was duidelijk te druk in het restaurant en de keuken en personeel kon het niet aan. De extra kroepoek als 'sorry' was op prijs gesteld maar deed mijn mindere ervaring deze keer helaas niet verbeteren.

Anoniem
4 november 2022

Was weer HEERLIJK 👌👌😊

Nathasja
31 oktober 2022
Anoniem
30 oktober 2022

Deze keer eten besteld en opgehaald, geen wachtijd bij ophalen. Het eten was goed warm en weer erg lekker.

Stephanie
28 oktober 2022

Snel bezorgd en heerlijk gegeten

Mies
27 oktober 2022

Om je vingers bij af te likken...

Jo
24 oktober 2022

Het is altijd goed, heel smakelijk.

Hans
23 oktober 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten.

Gerard Daniël
23 oktober 2022
Marga
23 oktober 2022
R Bochoven
22 oktober 2022

Was goed verzorgd en snel bezorgd

Nietje
17 oktober 2022

Zoals altijd, tevreden

Bertus
16 oktober 2022

Alsof een engeltje over je tong piest....

Marjon Böhmer
15 oktober 2022

Super lekker vers

Bertus
10 oktober 2022

Appetijtelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geert
7 oktober 2022

Alles was top Alleen jammer dat ik bij de bestelling online geen loempia kon bestellen

R Fiselier
3 oktober 2022

Weer een heerlijke rijsttafel ontvangen!

Herrema
29 september 2022

Heerlijk. Zou wellicht iets sneller kunnen?

margriet Staring
27 september 2022

weer super op tijd bezorgd en ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geert
27 september 2022

Net als altijd. Helemaal top

Michel
26 september 2022

Klasse!

Wim
26 september 2022

Zeer goed eten, en vriendelijk personeel

Johan van Kuijk
25 september 2022

Als vanouds, heerlijk weer

Anoniem
22 september 2022

Weer heerlijk gegeten, bezorging op tijd en met een glimlach. Ik eet hier graag.

GJ Hazeleger
22 september 2022

Goede service, lekker eten

Jeanette Smits
20 september 2022

Lekker eten, aardige mensen en makkelijk met bestellen

Geert
19 september 2022

Helemaal top

RL
19 september 2022

Heerlijk gegeten en vlotte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renate
18 september 2022

Heerlijk!

Willem Huisman
14 september 2022

Het was weer erg lekker en goed.

Michel
13 september 2022

Buitengewoon!

Jos
12 september 2022
De groot
11 september 2022

Het eten was weer heerlijk! Bezorging ook prima op tijd!

Ron
11 september 2022
Willem Huisman
5 september 2022

We mogen al jaren van de goede kwaliteit genieten. TOP.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
2 september 2022

Kwaliteit top. Als tipje, ik had twee stukjes kroepoek erbij in een zakje. Had wel verwacht twee grote stukken (van die vellen) te krijgen. Al is hierdoor de prijs hoger, dan maakt mij dat niet uit.

J. Ompagnie
28 augustus 2022

Was heerlijk en goed verzorgd!

Marga
28 augustus 2022

Lekker gegeten!

Melvin Sersansie
27 augustus 2022

Zeer lekker, zoals altijd👍👍

Paulien jansen
26 augustus 2022

blijf zo doorgaan

Anoniem
21 augustus 2022

Snel en netjes bezorgd (op zaterdag!)

Erik
19 augustus 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten. Keurig netjes kregen we de melding dat de bezorger onderweg was.

Ronald
14 augustus 2022

Was goed en op tijd.

Marianne
5 augustus 2022

Heerlijk zo als altijd

026
3 augustus 2022
Esther
1 augustus 2022

Heerlijk als altijd! Ik zou t lekker vinden als er wat meer ketjapsaus bij de kip zou zitten. Bezorging fijn op tijd!

Ineke
1 augustus 2022

Om 17:00 bestelling geplaatst, met bezorging in 18:45, maar kwam gewoon zonder even contact op te nemen, 30 minuten later. Wat is nu de moeite om even contact te zoeken, zo jammer dit, ook nog nooit meegemaakt! Bestelling op tijd geplaatst lijkt mij, nog geen excuus van de bezorger. Als vaste klant had ik minimaal een excuus verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike Vogel
31 juli 2022

Bestelde gerechten waren van zeer goede kwaliteit en hebben het met veel plezier genuttigd. Ook de bezorging was precies op de afgesproken tijd. Compliment.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ik
30 juli 2022
Jordy Jansen
30 juli 2022

Bezorging met een uur zoals gemaild werd. Ossenhaas was niet zo lekker, wat taaiig... Niet zoals we gewend zijn

Paulien jansen
26 juli 2022
Lupsan
24 juli 2022

Deze keer was het menu met varkenshaas en champignonnen erg zout. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
24 juli 2022

Zoals als altijd goed.

P
23 juli 2022
Marga
23 juli 2022
Margriet
22 juli 2022

Smaakte weer super Alleen de nasi was niet zo heel warm

Odette
16 juli 2022

Heerlijke maaltijden en snel en netjes bezorgd !

Wilfred Velders
14 juli 2022
Wessel
12 juli 2022

Alles was weer naar wens..

GJH
12 juli 2022

Snel, warm en super lekker

Shirley
11 juli 2022
Marga
10 juli 2022

Lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W
9 juli 2022

EB

Paulien jansen
4 juli 2022
Mies
2 juli 2022

Petje af!

fred jacobs
30 juni 2022
Ineke c.
28 juni 2022

Wederom geweldig genoten van het eten! De bezorger was zeer vriendelijk en alles werd netjes op tijd geleverd. De prijs-kwaliteit verhouding is perfect, je krijgt echt wat voor je geld. Zelf woonachtig in Arnhem Presikhaaf, het eten komt op prima temperatuur aan huis. En zeer tevreden en regelmatig terugkerende klant 😉

van Dolderen
27 juni 2022

Heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
24 juni 2022
JM Elias
20 juni 2022
Marga
20 juni 2022
Michel
19 juni 2022

Lekker man!

Henk
16 juni 2022
Greet
16 juni 2022

Het was zoals altijd weer smullen, en een snelle bezorging en heerlijk eten! Voor ons een 10 verdienen jullie hoor!

Berry Grotenbreg
14 juni 2022

Alles prima voor elkaar.

Eduard
13 juni 2022
M.Derksen
12 juni 2022

1 verbeter puntje is de hoeveelheid is iets aan de weinige kant voor het bedrag wat we betalen. Maar verder was het weer heerlijk en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
12 juni 2022
Mirabda
11 juni 2022

Snelle bezorging van een eenvoudige en smakelijke maaltijd

jan bozelie
11 juni 2022

zou een uur duren , was er echter al met 20 min

Paulien
11 juni 2022
ArnoldV
8 juni 2022

Lekker en veel! Morgen weer. ;)

Carina
7 juni 2022
Anoniem
7 juni 2022

Het eten was heerlijk, ik kan echt de Tja Sieuw aanraden. Bezorging was op tijd en heel vriendelijk en dat met zo'n drukke 2e pinksterdag, compliment.

Margriet
6 juni 2022

Lekker eten voor een goede prijs Meer dan genoeg voor 2 personen

MG
6 juni 2022

Lekker en optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
27 mei 2022

Lekkere gerechten , eigenaar ook vriendelijk en zorgt voor een snelle bezorging eten dus zo uit de wok aan je deur.

Carla
25 mei 2022

Het eten was weer heerlijk en volgens afgesproken tijd geleverd

Bertus
22 mei 2022

Fantastico.

Paulien jansen
17 mei 2022

ga zo door

Hans.
10 mei 2022
Hemco Berentsen
9 mei 2022
Mies
9 mei 2022

Uitmuntend!

J
8 mei 2022

Wij eten hier maandelijks. Deze x 1,5 uur moeten wachten op ons eten en ergens het gevoel dat het ‘niet gaar’ was. Groente was harder dan normaal, spek was vettiger dan normaal, nee we hebben vandaag niet genoten van ons eten. Jammer ! Volgende x weer proberen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Van H.
4 mei 2022
Bertus
2 mei 2022

Niet te versmaden!

Jose
1 mei 2022

Prima

Greet
28 april 2022

We hebben weer heerlijk gegeten, en alles wordt altijd netjes bezorgd en op tijd! Super hoor!

Bertus
24 april 2022

Fantastisch!

Mies
17 april 2022

Topklasse!

Dennis Bongers
16 april 2022
Jikke
15 april 2022

Het was weer heerlijk! En op tijd geleverd! Top

Patrick Bodrij
14 april 2022

Top service en bezorging

Greet
14 april 2022

We hebben weer heerlijk gegeten en gesmuld van alles!

jack
13 april 2022

heerlijk

Jo2
8 april 2022
Mies
7 april 2022

Uitstekend!

Arjan
6 april 2022

Lekker en goed

Ton
3 april 2022

Super geregeld en heerlijk eten

margriet Staring
3 april 2022

super op tijd weer en heerlijk van genoten

Silvano
2 april 2022

Het was weer heerlijk! Had iets warmer gemogen deze keer.

Wilco
28 maart 2022
jan peters
28 maart 2022

heerlijk eten, goede kwaliteit, redelijke prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald Rusch
26 maart 2022

Wederom super geregeld. We hebben heerlijk gegeten!

M
25 maart 2022

Alles was lekker en op tijd bezorgd. Bij elke stap een e-mail met een update

Jolanda
19 maart 2022

Aanrader. Heerlijk gegeten, mooi op afgesproken tijd bezorgd.

Mies
15 maart 2022

Heel goed!

Monique
15 maart 2022
Monique
14 maart 2022
Gerritsen
14 maart 2022

Kregen alleen ipv een kipgerecht een garnalengerecht, beetje eng als je een garnalen allergie hebt. Wij hebben het gewoon gegeten, maar misschien een tip om daar goed op te letten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Jong
12 maart 2022

Bij het menu zaten geen loempia’s Niet compleet dus

Martin Leusink
11 maart 2022
Hagen
10 maart 2022
Paulien jansen
8 maart 2022
Bestevaar
7 maart 2022

Saus was bij elk gerecht zelfde smaak. Gebakken garnalen zal nog veel schil onder de korst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle Siegert- Tuit
6 maart 2022

heerlijk gegeten 2x keuzemenu met voldoende. keuzemenu met optie extra bami/nasi/rijst tegen bijbetaling zou ook handig zijn

Maurice
5 maart 2022

Fantastisch restaurant met heerlijk eten en een vriendelijke bediening. Ik kom hier vaak en zal dat blijven doen. Aanrader is het lopend buffet op zaterdag en zondag.

André
5 maart 2022
Jolanthe
4 maart 2022
Mies
2 maart 2022

Best lekker.

Monique
27 februari 2022
Margriet
26 februari 2022

Complimenten voor de snelle warme bezorging.Was weer genieten

Marianne
26 februari 2022

Alles was weer top!

Mies
25 februari 2022

Geweldig.

Angelique Willemsen
25 februari 2022

Altijd op tijd, vriendelijke bezorgers, goed en vers eten.

JG
24 februari 2022

Wederom heerlijk gegeten, goed verzorgd. Tijdige en vriendelijke bezorging. Absolute aanrader

Ien
19 februari 2022

Lekker eten, prima verzorgd en bezorgd!

Paul Zweers
19 februari 2022
Mies
18 februari 2022

Goed man!

Carla van Ditshuizen
17 februari 2022

Zoals altijd heerlijk eten. Voor de 1e keer laten bezorgen. Perfect

José Gargoski
14 februari 2022

Prima

P. Willems
14 februari 2022

Zo lekker, echt top!!

Leenders
14 februari 2022
Mariette
14 februari 2022

Heerlijk eten !

I..M. Janzweert
13 februari 2022

Zoals altijd hreerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

casper klijnhout
13 februari 2022

het was heeerlijk top bedrijf

Jolanda
11 februari 2022

Heerlijk gegeten, bezorging op afgesproken tijd. Perfect !

Gerritsen
9 februari 2022

Het was weer heerlijk. Vers, warm, smakelijk, complimenten.

J. Van H.
6 februari 2022
Margriet
6 februari 2022

Heerlijk gegeten wij en super vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lidy W.
6 februari 2022

Vriendelijke bezorger, prima op tijd! Eten keurig ingepakt en was zoals altijd heerlijk!!

Ton
5 februari 2022

Heerlijk eten en super aardige mensen!!

Mies
5 februari 2022

Geweldig!

Yvonne van Binsbergen
1 februari 2022

Helemaal prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.Wegkamp
27 januari 2022
GB
26 januari 2022
Michel
26 januari 2022

Klasse!

Ingrid
24 januari 2022

Eten was keurig op tijd en het eten was zoals altijd weer heerlijk

Anja van Schaik
23 januari 2022

Prima eten en service

MG
23 januari 2022

Super lekker weer Tot de volgende!

Rakers
23 januari 2022

Lekker en snel bezorgd.

Gerritsen
22 januari 2022

Zoals altijd weet heerlijk gegeten. Smaakvol, warm, niet zuinig met hoeveelheid en snel geleverd.

Marga
21 januari 2022
Paul Zweers
20 januari 2022
Marianne
20 januari 2022

Altijd heerlijk

Bertus
19 januari 2022

Klasse!

J.A. Hendrikx
16 januari 2022

Chinapalace heeft prima kwaliteit geleverd.

Rijk
16 januari 2022

Uitstekend gegeten bestelling was conform afspraak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klei
13 januari 2022

Heerlijke, betaalbare gerechten en de lekkerste gebakken bananen die we tot nu toe hebben gegeten. Werd bezorgd door vriendelijke man.

Michel
13 januari 2022

Top!

J.G.
11 januari 2022

Prima verzorgd, lekker eten. Vriendelijke en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lidy W.
11 januari 2022

Bestelling prima verzorgd en op tijd! Eten was heerlijk.

J. S.
10 januari 2022
Harjan
10 januari 2022

Lekker gegeten!! En er was genoeg!

Hein Visser
9 januari 2022

Het was super lekker!

Jolanthe
7 januari 2022
Marco van der Meijde
7 januari 2022
Maurice
5 januari 2022

Mijn favoriete Chinees restaurant in deze regio.

Marga
4 januari 2022
Van hemert
4 januari 2022

Het eten en de service was weer prima in orde

Stw
4 januari 2022

Was weer heerlijk!

Margriet
2 januari 2021

Als vanouds heerlijk op tijd en lekker warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans.
2 januari 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Zeer vriendelijke mensen.

Gerritsen
2 januari 2021

Het was weer heerlijk, complimenten.

Anoniem
2 januari 2021

Ik bestel hier redelijk vaak omdat het goed eten is. De bezorging is op tijd en heel vriendelijk. Altijd een feestje eigenlijk.

Resi Kasius
1 januari 2021

Keurig op tijd bezorgd en het eten was heerlijk, nog helemaal warm en ruim voldoende

A van der last
1 januari 2021
J.Musch
1 januari 2021
A
26 december 2021
Marian
26 december 2021
Annette Zwartkruis
25 december 2021

Het was heerlijk. Complimenten voor de service en vriendelijkheid.

Carla van Heusden- Brouwer
25 december 2021
I..M. Janzweert
25 december 2021

Heel erg tevreden....een aanrader

Petra
24 december 2021

Het eten was heerlijk en goed warm. De bezorging was op de afgesproken tijd. Helemaal niets op aan te merken.

Henk
24 december 2021

Eten is altijd al heerlijk maar vandaag waren de ossenhaas en Koe Loe Yuk superieur. Fluweel zacht en krokant, krijg bijna weer honger!

Patrick Bodrij
23 december 2021

Heerlijk eten Fijne feestdagen gewenst

Van Hemert
22 december 2021

Lekker eten makkelijk te bestellen en klaar op het op te halen tijdstip.

Derk van Asperen
21 december 2021

Compliment voor de kwaliteit en bezorging.

JG
20 december 2021

Net als voorgaande keren zeer tevreden over het eten en de bezorging. Een absolute aanrader

Joyce
19 december 2021

Keurig op tijd klaar. En het eten was zoals gewoonlijk heerlijk.

Gerritsen
19 december 2021

Heerlijk eten, goed warm. Ruime hoeveelheden. Bezorging prima op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
19 december 2021

Het keuzemenu besteld, heel lekker en goede hoeveelheid. Bezorging was op afgesproken tijd en met een lach. Hier bestel ik vaker

Roelofs
17 december 2021

Heerlijk gegeten, besteld met de app👍

Paulien
14 december 2021
Arend van der Put
13 december 2021

Lekker eten aardige mensen

Ricardo
9 december 2021

Alles super, snel klaar en goeie kwaliteit!

JG
9 december 2021

Inmiddels al vaker besteld en keer op keer dezelfde positieve ervaring. Op afgesproken tijd vriendelijke en correcte levering, eten smaakt heerlijk!

Harrie Boddeke
7 december 2021

Ik hou niet zo van dit gebedel om sterren. Iedereen doet het en iedereen gaat er in mee, zo lijkt het. Het mechanisme nodigt uit tot valsspelen en liegen, dus uiteindelijk gebeurt dat ook, waardoor reviews waardeloos worden. Door deze review-cultuur vergeten we bijna dat er overal gewone hardwerkende ondernemers zijn die elke dag goede kwaliteit voor een goede prijs leveren. China Palace is al zeker dertig jaar een constante factor in de omgeving Rheden, eigenlijk zouden ze niet mee hoeven doen aan dit gebedel ... Let wel, ik heb geen klachten; ik bestelde deze keer gewoon een Tjap Tjoy met nasi voor een normale prijs en het geheel was prima op de afgesproken tijd klaar. Lekker eten, goede kwaliteit, goede prijs. Hulde daarvoor. Helemaal tevreden. Dankjewel China Palace, voor al die jaren, en ik wens jullie nog veel meer jaren. Tot de volgende bestelling!! PS. VIJF STERREN!!

Bertus
7 december 2021

Klasse!

Hennie van den Boom
7 december 2021

Vriendelijk personeel

Bestevaar
6 december 2021

Eten was heerlijk. Eten is veel beter en smakelijker dan 2 jaar geleden. Nieuwe kok? We zijn nu weer vaste klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.G
5 december 2021

Zeer tevreden keer op keer. Eenvoudig bestellen, levering op afgesproken tijd en zeer vriendelijk. Eten was heerlijk, goede smaak, lekker warm…een absolute aanrader!

André
3 december 2021

Iets te laat bezorgd.

Hans Tolboom
29 november 2021

Heerlijk gegeten

Jan
27 november 2021

Het eten is zoals altijd zeer smakelijk.

J. G.
23 november 2021

We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het eten en de snelle en zeer vriendelijke bezorging. Absolute aanrader

J. Van H.
21 november 2021

Heerlijk eten. Wat je ook besteld, het is altijd genieten. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Armand
21 november 2021

Was weer super lekker👍

Margriet
19 november 2021
Sebastian Lamens
18 november 2021

De Indische Rijsttafel was heerlijk! Ook namens mijn vriend Geta.

Wim Heikoop
18 november 2021

Wij waren onverwacht op visite bij een nicht die pas in Rheden is komen wonen. Als presentje hebben we haar op een Chinees diner getrakteerd. De etenswaren zijn op de afgesproken tijd bezorgd, waren voldoende warm, smaakten prima, en van het bestelde eten voor 2 personen hebben we met 3 personen ruimvoldoende kunnen eten. Volgende keer wordt het weer China Palace.

Bestevaar
15 november 2021

Eten was heerlijk

J.Musch
14 november 2021
Bas Koenen
12 november 2021

Super zoals altijd

Desmond
8 november 2021

Prima zoals altijd.

I..M. Janzweert
7 november 2021

De bamie vonden wij erg flauw.....de rest was oké

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lars
7 november 2021

Super lekker gegeten weer!

bennie Bisselink
6 november 2021

zoals altijd was het weer lekker en netjes optijd bezorgt :)

Jolanda
5 november 2021

Perfect geregeld, eenvoudig bestellen en iedere belofte is waargemaakt ( lekker eten en bezorging op gevraagde tijdstip)

m.wegkamp
5 november 2021
Marianne
4 november 2021

Het was weer perfect heerlijk zoals altijd de 😉😉

Kees en Helma Lammers
4 november 2021

Was weer lekker, tnx.

Martin Leusink
1 november 2021

We bestelden vanuit onze auto op de terugweg van vakantie en de bezorging was perfect op de gewenste tijd. Kwaliteit van het eten was weer helemaal goed!

Fles M
31 oktober 2021

Altijd lekker wat ons betreft. Nu voor de tweede keer laten bezorgen ipv afhalen ivm kinderen / bedtijd. Dat gaat ook hartstikke prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Jong
30 oktober 2021

Lekker, gemakkelijk en snel

Patrick
26 oktober 2021

Zoals altijd op en top verzorgd, ook de persoonlijke belangstelling erg leuk. Nee ben niet verhuisd 😉

Kelvin
24 oktober 2021
Charlotte
24 oktober 2021

Altijd super lekker!! En heel veel !

Jolanda
22 oktober 2021

Bestellen ging eenvoudig, communicatie is perfect en de bezorging vriendelijk en op de afgesproken tijd. We hebben heerlijk gegeten, smaakvol en lekker warm. Zeker een aanrader. Tot de volgende bestelling!

Marjon
22 oktober 2021

Was vanouds lekker 😋

Anna
18 oktober 2021

Online besteld en kon het meteen afhalen, alles stond al klaar. Perfect, en het eten was heerlijk!

Wil Louppen
18 oktober 2021

Het eten voor 8 personen was heerlijk, netjes ingepakt en af te halen zoals afgesproken…

Klei
16 oktober 2021

Hoeveelheid was goed. Maar ik en m'n dochter vonden het de vorige keer toch iets smaakvoller ookal was het eten niet vies . Ook de gebakken bananen waren deze keer niet krokant en iets aan de vette kant.

Carlo
13 oktober 2021

Online bestelling gedaan en zelf afhalen . Bestelling stond mooi op tijd klaar en werd vriendelijk behandeld en zoals altijd was me eten weer om te smullen vandaar me * **** Ga zo door Carlo

Leonie
12 oktober 2021

Geweldige service en super goede kwaliteit en hoeveelheid!

Anoniem
11 oktober 2021
Patrick
11 oktober 2021

Zoals altijd goede service en snelle bezorging ( was deze keer erg leuke dame) Eten is altijd goed en lekker ga zo door

margriet
4 oktober 2021

Zoals altijd lekker op tijd en warm bezorgd Smaakte weer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fles
2 oktober 2021

Bezorging ging goed en we hebben heerlijk gegeten met z'n 3en.

Monique
29 september 2021
Kevin
27 september 2021

1e keer eten hier besteld en was zeker voor herhaling vatbaar. Warm en snel bezorgd, eten was heerlijk en we hebben genoten.

Paulien
24 september 2021

ga zo door

Rick Dekker
19 september 2021

Altijd een feestje nu ook weer, en eerder zelfs dan verwacht. Lekker en goed !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Dolderen
13 september 2021
Cynthia
12 september 2021

Zoals altijd hebben wij heerlijk gegeten! De bezorgster was vriendelijk en het eten werd op tijd geleverd :) Dikke duim en bedankt voor de goede service 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
12 september 2021

Weer lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
11 september 2021

Heerlijk was het eten. Mooi op tijd Aardige bezorger .

Jolanthe
10 september 2021
M.wegkamp
10 september 2021
Cor
6 september 2021

Lekker en op tijd klaar Makkelijk online bestellen

Brasz
29 augustus 2021

bestelling klopte niet helemaal er zaten geen garnalen bij. Met vriendelijke groet, Henny Brasz

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
29 augustus 2021

Eten heerlijk, bestellen meestal de Tja Sieuw die is zo lekker mals, echt goed. Bezorging op gewenste tijd.

Mariëtte
28 augustus 2021

Lekker eten en gebracht door een vriendelijke bezorger!

Artos
28 augustus 2021
CP
26 augustus 2021

SUPER

Van Loon
25 augustus 2021

Goede kwaliteit eten, grote porties, snelle bezorging en maaltijden zijn goed warm bij bezorging. Heerlijk gegeten!

Wouter
23 augustus 2021

Was weer goed en lekker.

De bruijn
23 augustus 2021

Altijd lekker eten en de mensen zijn er altijd vriendelijk !!! Echt top 👌👌

Annet
23 augustus 2021

Weer keurig op tijd geleverd en hebben weer genoten van de babi ketjap en babi pangang en sate !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivonne janzweert
22 augustus 2021

Zoals altijd heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lars
22 augustus 2021

Heerlijk gegeten. Genoeg, vers en vriendelijk!

Margriet
21 augustus 2021

Super lekker Goed warm

An
20 augustus 2021

Prima service, perfect geregeld en snel. Erg lekker.

Petra Jacobs-Veldhuis
17 augustus 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. De Foe Yong Hai China Palace blijft mijn favoriet.

Ronald
16 augustus 2021

Netjes te woord gestaan aan de telefoon voor de bestelling van mijn vriendin met 3 allergieën. Heel netjes op in gespeeld en we hebben nu heerlijk samen kunnen eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
12 augustus 2021

Net als altijd heerlijk gegeten.